dimecres, 27 de febrer del 2013

Rectificar es de savis. Si més no, això diuen


La ruta del diumenge (Circular Mola de Colldejou Snow Edition) va ser rodona - valgui la redundància- exceptuant un petit detall; del Coll Roig (558 mts, pas fronterer entre el Baix Camp i el Priorat) fins a Colldejou, amb la ruta prevista, l’havíem de fer per camí, però degut a la neu i la pròpia duresa de la ruta, aquest tram el vàrem fer per carretera.

Ahir, degut a les males previsions meteorològiques que donaven per aquesta setmana, jo i el meu company, vàrem fer la nostra rodada vespertina d’entre-setmana per no perdre pistonada. Així que decidint què fer, li vaig proposar de fer el tram que ens vàrem “saltar” diumenge, però fet a l’inversa, i així fer penitència.



El tram vermell es el que havíem d'haver fet diumenge
A les cotes més altes encara vàrem trobar una mica de neu, i a la baixada, tot i anar ben tapats, va fer un fred de nassos.




També et pots baixar el Track a Wikiloc

1 comentari:

  1. Veig que encara teniu una mica de neu per aquestes terres. Aqui aquest cap de setmana, els que han volgut anar amb BTT, segons la cota, s'han degut cansar de trepitjar-la i els que no l'han vist, s'han enfangat fins el coll.
    Et passo aquesta adreça per que vegis, de primera ma, el perill que comporta passar segons a on en bicicleta http://bikeripoll.blogspot.com.es/

    Salut i pedals!

    ResponElimina