diumenge, 13 de gener del 2013

He trepitjat merda!

Pantà de Riudecanyes
Definitivament, en aquesta entrada d’any, he trepitjat merda: no recuperat encara del trencament de tija, del led de la llanterna, del pinyó fixe i de l’eix posterior… ahir vaig destrossar el desviador del canvi de plats!!

El pla era bo: un dels companys estrenava una Specialized Epic Comp! i jo el nou manillar de doble altura, tija d’alumini (ja n’he quedat fins els nassos de la fibra de carboni: dos anys, dues tijes), eix i nucli posterior, així que vaig preparar una ruta Test Mode per les bicis, o sigui, una mica de tot.

Ruta: Montbrió - Riudecols - Riudecanyes - Vilanova d'Escornalbou - Serra de la Pedrera - Mont-roig - Montbrió (43 Kms - 800 mts de desnivell positiu acumulat).

El dia no podia començar millor. Ens vàrem creuar amb les noies d’apinyofix, i ens convidaren a seguir la seva ruta (temptador, però teníem altres plans). Feia sol i la temperatura era força agradable. Un dia perfecte!
Mas d'en Cases
Pantà de Riudecanyes
A mig camí, i avançant-me una mica per poder fer una foto a la flamant Specialized, al canviar de plat mitjà a plat petit, la cadena es va creuar amb la llengüeta del desviador i aquest es va quedar tot recargolat. En aquell moment no únicament penses en el contratemps que això suposa, si no que, a més, queda molt camí per tornar a casa!!




La part interna de la llengüeta va quedar sencera però la exterior va quedar tota rebregada, així que la vaig arrencar del tot (no va ser fàcil, ja que estava entortolligada entre plats i cadena). D’aquesta manera, el nou i més lleuger desviador em permetia pujar plats, però no baixar, solució: cop de taló a la cadena.



La part optimista de tot plegat és que ningú va prendre mal, i les sensacions amb el nou manillar són molt bones; vaig amb una posició mes còmode i sembla que hagi pujat una talla a la bici.

Muntanyes Blanques
I la Specialized? Je, je,… quina enveja! Això si, sana, molt sana.



També et pots baixar el track a Wikiloc

4 comentaris:

  1. Mira't el cantó positiu de tants entrebancs. Què de mica en mica tornaràs a tenir la bici nova.
    Quan llegia el que dius sobre les tijes, m'has fet pensar quan al company de fatiges se l'hi va trencar el cargol que subjecta el sillín. Un únic cargol Allen de mètric 7. Va intertar lligar-lo amb brides però, no només s'agunatava un centenar de metres. Estavem a la quinta forca i va arribar a casa baldat.
    Salutacions.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit Cantona! Gràcies per les teves paraules d'ànims, efectivament si segueixo així en poc dies tindré la bici nova (però la butxaca buida).
      No únicament porto trencades dues tijes de carboni, sinó que també he trencat las barres de titani d'una sella!!! Coi, que no peso tant!!!
      El costat positiu de tot plegat es que per sort sempre he tornat sencer, i que duri (toco fusta).
      Salut i pedals

      Elimina
  2. Bon dia!
    un amic m'ha comentat que ens esmentes a les Noies A Pinyó Fix en el teu bloc i m'ha fet moltíssima gràcia. Anava a enllaçar-te el nostre bloc però veig que ja estàs al dia. Moltíssimes gràcies i, si algun dia vols caure en la temptació, ja saps on estem!
    També t'enllaçaré des del bloc i ho posaré al nostre Faceboo, suposo que augmentaràs visites!
    Rosana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia Rosana!

      Quin es el vostre Facebook? En la vostra web no hi ha manera ni de veure el facebook ni de poder-me posar en contacte...

      Salut i pedals

      Elimina