diumenge, 20 de gener del 2013

Al vent, la cara al vent…


Avui era un dia d’aquells per quedar-se al llit, en la Zona de confort. Tot i tenir dobles finestres el vent udolava intimidant, i el dissabte havia plogut tot el dia, així que ganes, ganes, més aviat poques. Avui la campana ha estat monumental, suposo que l’edat els comença a passar factura!!

Intercanvi de missatges motivacionals a les 7 del matí amb l’únic company que havia confirmat:

–Què fem?
–Jo ja estic despert; sortim oi?

Qualsevol li diu que no… Doncs quin remei, sortim. I hem sortit. Com que sóc el que organitzo les sortides no hem puc permetre fer campanes. Si toca, toca.

Quan anuncien que farà vent (i ahir la tele deia que faria molt de vent), a Montbrió –i no és broma– fot un vent de collons: un vent de força 6-7 a primera hora. En un petit tram de carretera de Montbrió a Botarell, el vent quasi ens tirava enrere. I a sobre ha començat a caure plugim… Realment el dia era lleig, en 40 km únicament ens hem creuat amb un ciclista (suposo que els més sonats eren a la cursa de la Pica).



Vaig preparar un ruta una mica trenca-cames, amb tatxes i poques complicacions tècniques; típica sortida d’anar per feina. En tres horetes ja erem a casa.

Ruta circular: Montbrió - Botarell - Riudecols - Alforja – L’Aleixar - Les Borges – Montbrió.



També et pots baixar el track a Wikiloc

2 comentaris:

  1. Si d'una ruta de tres hores, de les quals una i tres quarts us la passeu pujant en dius una mica trenca-cames, no vull ni saber com seran las sortides durilles.
    Espero que al menys el vent el tinguessiu a favor.

    Salut i pedals.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia Cantona!
      Home, francament, el vent no va ajudar massa, però no t'enganyo que en algún momentet ens va donar alguna empenta.
      Era la tercera vegada que sortia amb el nou company de rodada i estic en mode test pereparant diferents típus de rutes i de moment s'ho traga tot i sense remugar... patirem.

      Salut i pedals!

      Elimina