dissabte, 18 d’agost de 2012

Montbrió - Riudecols - Creu Formatge - Ermita Puigcerver - Collet dels Feixos - Argentera - Montbrió


Estic content; la ruta d’aquest dimecres va sortir rodona. S’agraeix quan, després de currar-t’ho, els que t’han acompanyat et diuen, en arribar, que els ha agradat molt.

Sempre que preparo les rutes, poc o molt, intento buscar camins nous o petites variacions per arribar als mateixos llocs (sortint generalment des del mateix punt i fent rutes d’entre 40 i 60 km has de començar a buscar coses noves). Normalment, per arribar a Riudecols des de Montbrió, sempre ho hem fet per rieres i, francament, són poc agraïdes. És per això que, amb el GoogleEarth, vaig buscar un camí que ens hi portés evitant les rieres i creuant Botarell (s’ha de fer una mica d’asfalt fins al poble però després realment val la pena).

Un cop a Riudecols, vàrem pujar cap a la Creu de Formatge per un camí que trobem tot creuant el poble i que em sembla que no havia fet mai (fa molts anys, en un Transaventur, vam arribar a l’ermita en btt però no recordo si va ser passant per la Creu; coses de l’edat…) i d’allà cap a l’ermita de Puigcerver. Realment és una bona pujada.


Des de l’ermita vam anar cap al Coll de la Teixeta passant pel parc eòlic del Mas de la Potra del Collet dels Feixos (de les tres vegades que l’he fet, dues ha estat pujant-lo així que, de baixada, el vaig poder gaudir més). Amb els ventiladors de fons és una bona estampa.


Del Coll de la Teixeta vam fer la baixada fins a l’Argentera pel GR-7, que jo no havia pogut fer l’anterior sortida per culpa de les presses, així que ja m’he tret l’espineta (és un tram molt bonic, tant de pujada com de baixada). D’allà cap a Duesaigües, Riudecanyes i Montbrió.
 

També pots baixar-te el track de Wikiloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada