dimecres, 8 d’agost de 2012

Cambrils - Pratdip - Colldejou - Vilanova d'Escornalbou – Cambrils


Tot i que la publico avui, la sortida és del diumenge. És el que tenen les vacances: poca cobertura Wi-Fi, poques ganes d’engegar l’ordinador, el dolce fare niente, les olimpíades…

La sortida va ser des de Cambrils, més concretament des de la Llosa, així que per arribar a Pratdip vaig haver de recórrer una mica al GoogleEarth i buscar un camí per evitar la nacional, l’autopista, l’autovia del Mediterrani, la via del tren, la futura línia de l’AVE… no es fàcil trobar per on creuar totes aquestes vies.

Per sort no va ser un dia especialment calorós, ja que es tracta d’una zona molt seca i a més la calor no em prova massa.


Vaig tenir un problema amb el GPS i se’m varen solapar vàries rutes en la mateixa pantalla (posteriorment, a casa, li vaig fer un soft reset i es va sol·lucionar). La conseqüència: en un despiste, un petit tram que havia de ser per camí el vàrem fer per asfalt (a prop de la Mare de Deu de la Roca de Mont-Roig).

La ruta no és especialment dura però al final ja tenia ganes d’arribar i poder refrescar-me una mica.També pots descarregar-te la ruta des de Wikiloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada