dilluns, 27 de febrer del 2012

Montbrió - Montclar - Riudecols - Alforja - Aleixar - Montbrió

Ruta feta el 11.02.2012, pre-muntada anteriorment amb el BaseCamp.
Va resultar força durilla ja que té tres "tachueles" amb un desnivell total acomulat de 1.030 metres -el troçet de Riudecanyes a Montclar amb unes bones rampes d'aquelles que deixen les cames "al punto"-.

La pujada a la Creu de Formatge des de Riudecols, si no et passes, es pot anar fent còmodament, i personalment, m'agrada més que la pujada a L'Ermita de Puigcerver, amb algunes rampes poc agraïdes.



Et pots baixar també el Track a Wikiloc

Nota:
Una de les coses que no et permet cap programa d'edició topogràfic i visualització, es conèixer l'estat dels camins o alguns dels seus trams, i en aquesta ruta hi ha un tram, que per intentar buscar nous camins, em va sortir el tret per la culata... En al camí de Montclar a Riudecols, en comptes d'agafar el camí recte en la cruilla que et baixa a Riudecols o Botarell (marcat en color blau), vaig provar el camí que hi ha a mà esquerra (de color taronja), i, tot i tenir un troçet amb bones vistes, el tram de baixada es inpracticable.



S'ens va fer tard i vàrem haver de fer una tornada ràpida i la millor alternativa era per la riera de Maspujols fins a Riudoms.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada