dimecres, 22 de febrer del 2012

Montbrió - Colldejou - Ventiladors - Torre de Fontaubella - Colledjou - Montbrió

Ruta durilla, s'ha allargat més del compte, però hem descobert noves rutes pel Baix Camp i el Priorat. La ruta de baixada des dels ventiladors fins a la Torre de Fontaubella, tot i ser molt tècnica (molt de peu a terra i sillín baixat) es molt guapa. Al fer tard, vàrem tornar per carretera des de la Torre.

Desgraciadament no tinc fotos de la sortida, llàstima, ja que, després de dues setmanes de molt de fred, vàrem tenir un dia molt maco.

Alguns detalls:
Del Km 15,5 al 16,4 no es ciclable (els últims 150 mts tenen un desnivell del 25%) i s'ha d'empènyer la bici, millor pujar per la carretera des de Colldejou o pel camí que puja des de Colldejou per anar cap al Coll del Guix però desviant'nos cap a mà esquerra un quilòmetre després d'haver deixat el poble.

Del Km 19,8 (just quant es deixa l'últim ventilador) fins al Km 22,3 (Torre de Fontaubella) es un tram molt bonic però també força tècnic.

En el Km 21,5 veureu que hi ha un "Nyap" i es que buscàvem un camí alternatiu al PR que anàvem seguint i que en havia de deixar a mig camí de la Torre de Fontaubella i Pradell de la Teixeta.



Pots baixar-te també el Track a Wikiloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada