dilluns, 3 de febrer del 2014

Mestral Vs Bikers

Trucafort from Txaeska on Vimeo.

Estar tota la nit sentint com bufa el Mestral i saber que t’has de posar a pedalar a primera hora fa una mandra de nassos, i, que a les 7 del matí el whatsapp ja va ple de missatges; que fem?, sortim?, canviem ruta?, agafem cotxes?... i que la cosa es comenci a escalfar sense haver fet una sola pedalada, això no té preu!

El dissabte vaig proposar una ruta (sempre es bo sortir amb la ruta planificada o després les coses no surten com un voldria), i un dels llocs per on passàvem era pel parc eòlic de Trucafort (a la Serra de l’Argentera), així que amb la forta ventada que feia era com anar directes cap a la gola del llop. Tot i així, uns pocs, vam decidir tirar endavant i que ja ens ho trobaríem…


Fins a Mont-roig, el fort vent tirava enrere però un cop dins el bosc la cosa ja va anar millorant. Com que la ruta era una mica llarga, la meva idea era pujar al Coll Roig per Colldejou, però un de la colla va proposar fer una versió una mica més dura; en comptes d’anar a Colldejou, aproximadament un quilòmetre abans, pujar al Coll del Guix pel camí de la font dels Bullidors i d’allà anar cap al Coll Roig. Si algú coneix aquest camí ja sabrà del que parlo.



Un cop al Coll Roig i com que el vent era suportable, vam seguir cap al parc eòlic per trobar el senderó que baixa fins a la Torre de Fontaubella.





El senderó aquest en qüestió és força tècnic i molt pedregós, i tinc la sensació que cada cop el baixo més ràpid i poso menys vegades peu a terra, tot i així, hi ha qui el baixa volant, el problema es que després descalcen la roda…





Un cop a La Torre de Fontaubella vam anar cap a Pradell de la Teixeta, per un camí que deixa el Puig a mà esquerra, i de Pradell cap al Coll de la Teixeta per la Nacional (únicament són un parell de quilòmetres però no he trobat encara un camí per evitar-los).


Passada la rotonda, vam agafar la carretera que va cap a Duesaigües desviant-nos a la dreta, pocs metres després, per agafar el GR-7 i que passa pels Colls del Vicari. Poc més d’un quilòmetre després d’haver agafat el GR-7 i en comptes de baixar fins a l’Argentera, vam trencar per un senderó que queda a mà esquerra (just en una corba molt tancada) per arribar fins a Duesaigües.

De Duesaigües a Riudecanyes i cap a casa pel Camí dels Molins.

Alternatives de la mateixa ruta:
Sortida VIP
La Torre de Fontaubella




També et pots descarregar el Track a Wikiloc





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada