diumenge, 26 de maig del 2013

La quarta tampoc va a la vençuda

Panoràmica de la Mussara des del Puig d'en Cama
La quarta vegada que pujo al Puig d’en Cama i avui tampoc ho he pogut fer sense posar peus a terra!! Això sí, amb la 29er i cobertes en bon estat he millorat força des de l’última vegada. Encara no hem dono per vençut, tot i que veig que la última rampa, per mi, es pràcticament impossible…

Empenyant un parell de 29ers...
Ruta: Montbrió - Les Borges - L'Aleixar - Puig d'en Cama - Riudoms - Montbrió

Després de dues setmanes sense bici per culpa d’un bacteri i una torticoli de cavall, aquesta setmana he començat a rodar un altre cop (que llarg que s’ha fet!!).

Com que avui únicament disposàvem d’un pressupost de poc més de tres hores no hem pogut fer massa filigranes. Em venia de gust tornar per la porta gran i fer una Mussara, però fins i tot aquí ha tocat fer una “retallada”, així que m’he decidit per pujar al Puig d’en Cama. Després de molts dies de fortes ventades, avui hem gaudit d'un matí força assolellat.


De Montbrió fins a l’Aleixar es una ruta molt planera, però un cop allà ja toca pujar i pujar. Aquest cop ho hem fet pel Mas de Segimón, però hem agafat un camí tancat amb una cadena que hi ha just passat el Mas (es més divertit que l’altre). D’allà cap el Mas de Borbó, Coll del Bosc del Manolo i finalment hem arribat al Puig d’en Cama. Un cop a dalt, i després de les fotos de rigor, ha arribat un grup de runners, entre ells un cosí meu, que s'estaven preparant per la mítica Reus - Prades - Reus del pròxim cap de setmana.


Descens pel camí de les Serres, Mas d’en Víctor, Coll de Perelló, hem anellat les dues pedreres (del Piquer i del Còbic) i directes cap a Montbrió passant per Riudoms.





També et post baixar el track des de Wikiloc

2 comentaris:

  1. despres de no agafa la bici despres de 2 setmanas, que tampoc es molt, i fer 48 km, i 1250 de desnivell...no es per queixarse jejejeje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Carles!! No, si queixarme no hem queixo, lo fotut han estat les dues setmanes sense bici... s'ha fet més llarg que un dia sense pa.
      No facis massa cas dels 1250, Cicloide, amb el tema de les altimetríes no afinen massa. Amb la rectificació de Garmin Connect surten 1050 (que tampoc està malament ja que es fan pràcticament amb la meitat del recorregut)
      Salut i pedals!

      Elimina