dimecres, 10 d’abril del 2013

Territori Cherokee


Tot i que no acostumo a fer posts de les rutes “d’entrenament” que faig entre setmana, com que la d’ahir va sortir molt divertida m’he decidit publicar-la.

El sobrenom “Territori Cherokee” és el que li tinc posat a la zona que queda entre Mont-roig del Camp i el Club de Golf Bonmont. Em recorda una mica els spaghetti westerns: seca, pedregosa, vegetació arbustiva i la terra d’una tonalitat molt vermellosa… perfecte per fer l’Indi!

Ruta circular: Montbrió del Camp - Vilanova d'Escornalbou - Ermita de la Roca (Camí dels Carlins) - Horts de Miami - Mont-roig - Montbrió del Camp

El tram de Montbrió fins a Vilanova d’Escornalbou és molt planer, per anar calentant motors. Un cop passat Vilanova anem a buscar el Camí dels Carlins que recorre la falda de la Muntanya de l’Areny (o Roques Maseres), i l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca. És un senderó molt divertit per fer en bici, amb una vegetació molt mediterrània i unes boniques vistes de la paret de roca vermella de la muntanya.



Creuada la carretera de Mont-roig a Colldejou (T-322), passem per la Serra de la Pedrera i anem cap al Barranc de la Palma Negra (és un tram que abans passava pel mig d’un mas però ara l’han tancat i s’ha de fer una mica de tomb). Aquí, els camins són molt pedregosos, perfectes per posar els canells a prova de vibracions.



Per cert, el company es va oferir per fer-me una foto perquè sortís de tant en tant. Li vaig ensenyar com fer fotos en ràfega mentre segueixes amb la càmera l'acció... després d'unes 40 fotos i 10 minuts va aconseguir una foto força potable...



Creuem la carretera de Mont-roig al Club de Golf Bonmont, arribem fins a l’Autopista del Mediterrani i l’anem resseguint un parell de quilòmetres, fins que tornem agafar direcció cap a Mont-roig, creuant primer el Barranc de Rifà.

De Mont-roig a Montbrió ho fem pel camí asfaltat que passa pel Mas dels Tegells.




També et pots baixar el track a Wikiloc




1 comentari:

  1. Bona ruta per un "patata" con jo.....ara be les tevas velocitats son de AVE per a mi.
    Salut !!!

    ResponElimina