diumenge, 25 de novembre de 2012

Però, que s’han pensat?!Ja hi tornem a ser com cada any: batudes de caçadors pel porc senglar. I per què em queixo? Doncs perquè de cop i volta els caçadors es pensen que les muntanyes són seves. No és la primera vegada, ni suposo que l’última, que ens trobem amb caçadors “ocupant” els camins (i no camins secundaris, no, estic parlant de GR, com en el cas d’avui) i que de manera, a vegades poc amable i fins i tot intimidant, ens conviden a fer mitja volta… però que s’han pensat?!! L’any passat, un caçador em van arribar a dir que “m’atengués a les conseqüències” ¿?!! Però que s’han pensat?!! Jo?? Es pensen que per portar una arma sota al braç ens poden intimidar?... Que després de fer una quilometrada he de fer mitja volta? Doncs no. Buf!, ja està, ja he buidat el pap. És que em posen de molt mala llet i necessitava treure-ho.


Dit això, avui hem fet una bona ruta, no excessivament llarga però de força desnivell. Com a novetat, avui hem “estrenat” company de pedals i sembla que s’ho ha passat d’allò més bé. Sempre que ve algú nou hi ha aquella cosa que no saps si encaixarà bé, si la ruta que has preparat serà massa dura o no, però la veritat és que s’ha adaptat molt bé. Welkom!


La pròxima setmana volem anar a Gallicant (un poble abandonat de les muntanyes de la Mussara) i com que s’haurà de pujar força voliem fer una mica de “test” i anar calentant motors, …bé, pedals.

Ruta: Montbrió – Riudecanyes - Montclar – Riudecols – Ermita de Puigcerver – Coll de la Teixeta – Duesaigües – Riudecanyes – Montbrió.El tram, per camí, de Riudecanyes a la urbanització Montclar és un bon trencacames ja que, tot i ser curt, té unes bones rampes. I la pujada a l’Ermita de Puigcerver, des de Riudecols, es una “clàssica”. De la resta de la sortida d’avui, dir que és una petita variant d’una ruta feta anteriorment –Link- així que tampoc posaré massa descripcions, excepte que no es passa per la Creu de Formatge i baixant pel GR7 (si, si on hi havien els caçadors) en comptes d’arribar fins a l’Argentera tallem a mig camí i arribarem directament a Duesaigües.


Tot i que al Wikiloc mostra que la durada de la ruta es de 4 hores, de pedalada real han estat 3 hores, la resta han estat un conjunt de problemes tècnics que ens han fet perdre força temps.També pots baixar-te el track a Wikiloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada