diumenge, 24 de juny del 2012

Montbrió - Llaberia - Montbrió


Felicitats a tots els Joans!!

Seguint amb el nostre entrenament pel Tourmalet, mentre un dels nostres companys va pujar el Mont Caro, nosaltres vàrem pujar a Llaberia en una ruta circular d’aproximadament un 90% de carretera.

Els preparatius per la revetlla, evitar sortir amb ressaca i matinar el dia de Sant Joan, va fer canviar la nostra habitual rutina de sortir en diumenge per fer-ho ahir dissabte.

Tothom havia de ser aviat a casa i a mi no hem va donar temps de preparar una bona ruta, així que vàrem anar al gra i decidirem pujar a Llaberia, un bonic poble que dóna nom a la serra que l’envolta: la Serra de Llaberia.

La ruta, per carretera, no té cap tipus de complicació, i, l’ascensió, havent passat primer per l’Ermita de Santa Marina i agafant el desviament cap a Llaberia, es una bonica pujada de 10 Kms per una carretera serpentejant i amb poc transit (exceptuant puntualment algun camió d’aigues FontDalt). Un cop a dalt toca tornar pel mateix lloc ja que la carretera mor al poble (un cop vàrem intentar baixar per una camí que hi ha darrera del poble però vàrem estar mes estona carregant bici que no pas anant sobre d’ella).

Ruta: Montbrió - Vilanova d’Escornalbou – Pratdip – Llaberia – Pratdip – Mont Roig – Montbrió.

PD: Per cert, les altimetries que dóna Cicloide no són correctes, amb el rectificador d'altimetries del Garmin Connect em surten 1.293 metres. El Wikiloc, tot i que tampoc es correcte, es una mica més encertat.

També et pots baixar el Track a Wikiloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada