dimarts, 1 de gener del 2013

Primera ruta del 2013: podria haver estat pitjor…

Després de tanta copiositat i de la pallissa que em van pegar els de Maxxi Bike CX Team, avui he decidit sortir a rodar una mica, això sí, per la tarda; pel matí no estava en les millors condicions.


Per què podria haver estat pitjor? Doncs perquè la sortida era a l’estil del Gran Premi de F1 d’Abu Dhabi, començar de dia i acabar de nit, però a mig camí i als cinc minuts d’encendre la llanterna aquesta se m’ha apagat (?!!). Anava sol i encara quedaven quilòmetres, així que he hagut de retallar i tornar cap a casa el més ràpid possible, per sort el tram de tornada era d’aquells que dius que el podries fer amb els ull tancats; avui ho he posat en pràctica.



La ruta planificada era un combinat de muntanya i fons, així que he començat pel plat fort, l’escalada, i tenia previst deixar el fons pel final per una zona sense complicacions ja que havia de ser amb llanterna. Tot i haver fet una hora i vint minuts, he pogut cremar 1.200 calories i tornar a casa amb certa comoditat.



Avui tampoc penjaré la ruta ja que ha quedat força escapçada, ho intentaré una altre dia. Ara he de veure què ha passat amb la llanterna, ja que la bateria estava carregada i el led no semblava fos.

Dels 40 Km planificats n'he fet 23, podria haver estat pitjor...

Ruta final: Montbrió - Riudecanyes - Duesaigües - Castell d'Escornalbou -  Vilanova d'Escornalbou - Mont-roig - Montbrió



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada