diumenge, 27 de gener del 2013

Ja m’he Specialitzat!



Primer de tot vull donar les gràcies a la gent de la botiga ESCAPA de Sabadell pels seus consells, atenció i tracte professional. Moltes gràcies de nou!!

Bé, anem a pams: Quin troç de bici!!! Tenia molt clar que el dia que adquirís una nova bici seria de 29’ amb canvis 2x10. Algunes veus intentaven fer-me dubtar; que això dels 2 plats x 10 trobaràs a faltar marxes, que si costarà més pujar, que si és una manera de pedalar diferent,… collonades! És absolutament revolucionari! En les tres sortides que he fet no he trobat a faltar cap relació de marxes, i les velocitats que agafes amb les 29’ –pujant i baixant– són brutals (avui, el meu company de 29’ ha arribat als 75 km/h en carretera i sense posar-se al màxim).

Specialized Stumpjumper Comp Carbon 29’ amb llantes Mavic CrossMax.
Amb aquest canvi he notat una gran millora, en tots els sentits, tot i que en les zones molt tècniques encara li he de trobar el punt. Ja arribarà.

La sortida d’avui ha estat una mica especial. Ens hem ajuntat amb un grup de Cambrils amb qui no havia anat mai, sempre que surts amb algú amb qui no has anat mai et sorgeix aquell dubte de si tiraran molt o no, si estaran molt forts... la veritat és que ha anat molt bé.







La ruta ja l’havia fet ara farà un temps (Montbrió–Porrera–Montbrió), així que no donaré massa explicacions. La diferència és que aquest cop hem pujat pel camí que surt de Duesaigües cap al Coll de la Teixeta i després he baixat (dic “he” ja que a Porrera la colla ha decidit fer un entrepà tranquil·lament, i jo i un altre company, que ja anàvem una mica tard, ens hem despedit; un cop al Coll de la Teixeta ens hem separat) pel GR-7 que porta a l’Argentera, però trencant per un camí que et deixa un altre cop a Duesaigües.




La moto li ha fet el cavallet i ha caigut a sobre d'una de les bicis... per sort no ha estat greu.
En general, la ruta és força dura, ja que per arribar a Porrera, un cop arribats al Coll de la Teixeta i en direcció cap a Pradell de la Teixeta, fem un tram que és força intransitable, fins i tot per les motos.

Ruta circular: Montbrió - Riudecanyes - Duesaigües -  Coll de la Teixeta - Porrera - Coll de la Teixeta - Duesaigües - Riudecanyes - Montbrió (48 Kms)







També et pots baixar el track a Wikiloc

2 comentaris:

  1. Enhorabona per aquesta Spezialitzada!!!
    Personalment no crec que pugui tenir una BTT de 29', més que res, perquè només és veuria bici.
    M'agradat molt el que expliques sobre la relació dels 2 plats amb els 10 pinyons, perquè tothom diu la seva, però sense haver-ho provat realment.
    Aquí, ja en comença a captivar el 2 x 10, doncs personalment el plat gros, només hi és per afagir pes a la màquina.

    Salut i pedals!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Cantona!
      Efectivament, la primera sensació que em va donar la bicicleta era com si anés amb un Cadillac! Però un cop en ruta aquesta sensació desapareix ràpidament (també he de dir que la meva 26' es un pèl més petita del que em tocaria).
      De moment únicament he fet tres sortides, dues d'elles de nit, i el que si que he notat es que es molt ràpida, sobretot en baixada, es un coet.
      Es una bicicleta perfecta per l'estil de sortides que m'agraden, molt fonderes, llargues pujades, baixades ràpides i amb poques complicacions tècniques.

      Salut i pedals!

      Elimina