dilluns, 4 de juny del 2012

Epic Aspin-Tourmalet btt edition 2012


Ahir no hi va ruta destacable, el dia va començar amb pluja (poca però de la que va calant) i vàrem sortir un cop va parar, escurçant-se el temps que teníem previst, així que vàrem canviar els plans i decidírem fer una ruta de cadència pura i dura preparant el nou repte per aquest any: la Epic Aspin-Tourmalet btt Edition 2012 (últimament queda molt bé posar noms ben farragosos com en els restaurants, emprant llenguatge polític podria haver quedat així: Importante descenso positivo entre dos frentes franceses).

L’any passat ja vàrem pujar –i baixar- el Col du Tourmalet (2.115) en btt (no en tenim d’altra, a més, hi ha qui fa rutes en una Dahon i no passa res) i aquest any repetim l’experiència però hi hem afegit l’Aspin (1.489), així que ens sortirà una ruta força exigent d’uns 70 Kms amb un desnivell aprox. de 2.500 mts (ho he de contrastar bé ja que tinc diferents altimetríes, tantes com rutes he trobat!), així que ja ens podem anar calçant.

Es una ruta en creu, amb sortida i arribada a Campan: Campan - Sta. Marie de Campan – Aspin – Sta. Marie de Campan – Tourmalet – Campan. El que realment té de bo aquesta ruta es que si fas figa i no pots amb ella, la tornada sempre es en baixada, estiguis on estiguis.

El que aquest cop promet –a diferència de l’any passat que únicament érem 3- es que serem una bona colla i farà molt de goig veure tanta cama peluda pujant en btt aquest parell de cims de la ronda francesa.

Allez, allez!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada