dijous, 26 d’abril del 2012

Colldejou L



Colldejou L es el nom que li tinc assignada a una ruta circular –Montbrió-Colldejou– que fem sovint entre setmana, bàsicament de manteniment (i també per que anem sempre justos de temps). La "L" es de Long. També tinc la Colldejou S (Short, of course). La diferència entre l'una i l'altra es que la "S" es únicament fins a Colldejou i la "L" pugem fins al Coll Roig, a les portes del Priorat. Surt una ruta de 35,6 Kms amb un desnivell acumulat de 620 mts.

La ruta no té cap tipus de dificultat, i calculo que un 75% es asfalt. Suposo que us preguntareu perquè us explico tot això? Doncs bàsicament es per comentar-vos que ahir vàrem superar la nostra millor marca en 8 minuts (i sense arribar "petats") i això vol dir que l'entrenament que estem fent per la Marató dels Monegros (únicament queden 9 dies) està donant els seus fruits.

També tinc La Roca S, L i Extended (pujada a l'Ermita de la Roca de Mont-Roig amb tornada per diferents llocs), la Fons i Fons II (d'uns 40 Kms i poc desnivell). Totes elles adaptades al poc temps que disposem entre setmana i que tenim molt ben apamades.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada