diumenge, 4 de març del 2012

Mar i Muntanya

El millor de la ruta d'avui es que hem estat un bon grapat -6!-, feia temps que, sense haver-hi un esmorzar de forquilla, fóssim tants... Espero que no sigui flor d'un dia.





Avui he deixat que el Màrius ens preparés la ruta, ell es coneix molt bé la zona de Mont-Roig (la zona entre Mont-Roig i el Bonmont es un autèntic laberint). Un cop passat Mont-Roig hem agafat un tram de la futura línia d'alta velocitat del corredor del Mediterrani (suposo que algun dia la veurem enllestida, -sempre que el Govern no estigui entestat en el Corredor Central- i mentre encara no posin les vies, es un tram perfecte per fer fondo). Un cop deixat aquest tram de via (no hi han massa forats per sortir d'aquí ja que està tota enreixada) hem creuat els Horts de Miami fins la pujada que ens deixa a la falda del Puig de la Cabrafiga i baixant pel camí encimentat del Barranc de la Palma Negra. La pujada es força dura ja que té un bon desnivell i amb molta pedra però no es massa llarga.




Al tornar, com que la cosa havia quedat una mica curta, hem fet la pujada a l’Ermita de la Roca pel tram asfaltat (mítica pujada pels “piques”) i baixant pel camí de pedres.

De Mont-Roig fins a Montbrió ho hem fet pel camí que creua el Mas dels Tegells en plan locomotora (fila índia i a tope).

Amb els petits descansos ens ha sortit una ruta de 3 hores per fer 42,7 Kms i un desnivell acumulat de quasi 600 metres



Et pots baixar també el Track a Wikiloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada